Contact opnemen

Een probleem, vraag of opmerking?

Meest gestelde vragen

Lees eerst onze meest gestelde vragen voor een standaard antwoord

Kip of Ei is ontworpen om je te ondersteunen bij het verwezenlijken van jouw idee, verlangen of droom. Ook als je in je onderneming of project vastloopt, helpt het je een oplossingsrichting te vinden. Het spel stimuleert je op een speelse wijze om creatief te denken en probleemoplossende vaardigheden te ontwikkelen.

Bij Kip of Ei is een gedetailleerde handleiding meegeleverd. Deze biedt duidelijke instructies en tips. Of je nu een beginner of een ervaren speler bent, de handleiding is zo opgezet dat je inzicht en overzicht vindt wanneer je dat zoekt. 

Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de makers.

Kip of Ei kan je alleen spelen, maar bij voorkeur speel je het met mensen uit je naaste omgeving die je graag ondersteunen, of met mensen uit je team of organisatie.

Er is geen maximum aantal spelers, maar het is aan te raden niet meer dan 8 mensen bij één spelronde te betrekken.

Er is niet één doelgroep of leeftijd aan te wijzen. De schatting is dat Kip of Ei past bij het denk- en ontwikkelingsniveau van een 16 jarige leerling op de middelbare school. Nieuwsgierigheid, ondernemerschap, zelfreflectie en zelfsturing zijn een pré.

Het spel is ook uitermate geschikt voor professionals zoals coaches, managers om als coachingstool of gespreksstarter in te zetten. Ondernemers en projectleiders kunnen op eenvoudige wijze onderzoeken waar het in hun project of onderneming minder soepel loopt of zelfs vastgelopen is.

Het helpt startende ondernemers en schoolverlaters om op een gestructureerde manier een idee, verlangen of droom uit te werken en een resultaat te behalen.

Kip of Ei biedt een ‘routekaart’ voor het behandelen van veel soorten (ondernemings)vraagstukken. Het spel nodigt je uit om procesmatig te denken en te handelen.

Het helpt je om dat wat misschien al jaren in je hoofd speelt concreet te maken… of om er juist afscheid van te nemen via zelfreflectie en bezinning. 

Er is altijd een volgende stap te zetten of een resultaat te behalen – ook zonder de begeleiding van een coach.

Ja dat kan. Wie het interessant vindt om anderen te begeleiden aan de hand van de kaartenset, kan een training volgen. Neem contact op met de makers.

Zie pagina Retourneren.

Neem contact op met de makers.

Contactformulier

Of mail ons: